blogs

userspots

discover my blog posts that I created for userspots

live in sinpaş - sinpaş holding

discover the seo-based articles I have written on different topics.

Şehre Dönüş ile Planları Baştan Yapalım: Bullet - Live in Sinpaş | Sinpaş Holding

Eylül ayı geldi, tatil sezonu birçok insan için geride kaldı. Çocukların okulu ve iş hayatının tempolu günleri ile birlikte günlük sorumluluklarımız da artacak. Gün içerisinde o kadar çok konuyla ilgilenmek zorunda kalıyoruz ki bazen ana sorumluluklarımızı bazen de kendimize vakit ayırmayı unutuyoruz. Günlerimizin daha verimli ve belirli bir rutin içerisinde geçebilmesi için not tutmak oldukça iyi bir alternatif. Bu alternatifin son yıllardaki en çok öne çıkan formuysa Bullet Journal veya kısa a

Keyifli Yaz Akşamlarında Oynayabileceğiniz Oyunlar - Live in Sinpaş | Sinpaş Holding

Yaz akşamlarında keyfinize keyif katabilecek oyun önerilerinde akla gelen ilk önerimiz pek tabii Tabu. Farklı modellere ve konseptlere sahip olan bu kart oyununu artık neredeyse bilmeyen yok ancak bu durum oyunun çok daha eğlenceli olmasına engel değil.

Basit mantıkla kartın tepesinde yer alan kelimeyi aynı kelimenin altında yer alan “tabu” ya da “yasak” kelimeleri kullanmadan anlatmanız gerekiyor. Oyunun kendine has kuralları ve aşamaları da olduğunu unutmayın.


Örneğin bir kukla yardımıyl

Salonlara Feng Shui Enerjisi! - Live in Sinpaş | Sinpaş Holding

Türkçede “Rüzgâr ve Su” anlamına gelen Feng Shui, nesilden nesle aktarılan ve 5000 yıllık tarihe sahip olan bir Çin öğretisidir. Bu enerjinin olumlu bir şekilde ortaya çıkartılabilmesi içinse bu öğretinin kurallarına uygun bir mekan düzenlemesi yapmak gerekiyor. Biz de bloğumuzda daha önce farklı Feng Shui dekorasyon önerilerine yer vermiştik.


Bu yazımızda da salonlarımızda birlikte yaşarken Feng Shui öğretisinden hareketle enerjilerimizi ortak noktalarda nasıl buluşturacağımızı inceleyeceğiz

Dünyayı Değiştirmeye Evimizden Başlıyoruz: Evde Kompost Yapımı - Live in Sinpaş | Sinpaş Holding

Kompostun genel olarak üç türünden söz ediliyor. Soğuk, sıcak ve solucan kompostu. Üçüncü alternatif olan solucan kompostu evde yapılması pek mümkün olmayan bir alternatif. Bu nedenle sıcak ve soğuk komposta göz atmakta fayda var.


“Ben fazla uğraşmak istemiyorum, kompostum beni olabildiğince az uğraştırsın.” diyorsanız SOĞUK KOMPOST iyi bir alternatif. Sözü geçtiği gibi et ve süt ürünlerini bu uygulamada bir kenara bırakıp geriye kalan atıkları hazırladıktan sonra gereken tek şey kompost yapı

Lavanta Bakımı - Live in Sinpaş | Sinpaş Holding

Lavantayı her zaman dış mekanlarda görüyor olmak göz korkutucu olabilir. Örneğin orkideler de genel olarak dış mekanlarda sıkça kullanılan bitkilerdendir ve evde bakımı da birçok bitkiye göre gerçekten daha zordur.


Bununla birlikte lavanta bakımında işler çok daha kolay. Bu güzel bitkinin sağlıklı ve mutlu büyüyebilmesi için dikkat edilmesi gereken iki temel nokta güneş alma süresi ve toprağındaki nemin durumu.


Yaz aylarında sulamasına daha da dikkat edilmesi gereken lavanta, toprağı yeter

Türkiye'nin Çağdaş Sanatçıları - Live in Sinpaş | Sinpaş Holding

Modern sanatın iki önemli genç sanatçısının yanında Türkiye’de de ciddi bir üne kavuşmuş önemli sanatçılarımıza yer vermeden olmazdı!


Piyanoya başka bir soluk katan, Dünya’nın her yerinde konserler vermeye ve üretmeye devam eden isimlerden biri olan Fazıl Say, Türkiye’nin Çağdaş Sanatçıları listesine girmeye net bir şekilde aday. Yine bir müzik insanı olarak tanıdığımız babası Ahmet Say gibi olağanüstü yeteneklere sahip olan Fazıl Say, Ankara Devlet Konservatuarı’nda “Üstün Yetenekli Çocuklar
Load More

You can make anything with writing

C. S. Lewis